Schilderijen om van te genieten!

KunstCompany is opgericht in 2006 uit enthousiasme voor kunst. Door de jaren heen blijven we ons vernieuwen.

KunstCompany heeft als doel om betaalbare en aantrekkelijke kunst voor iedereen mogelijk te maken. Door een breed assortiment aan kunst in de collectie op te nemen, is het voor iedereen mogelijk een schilderij te vinden dat hem/haar aanspreekt. En natuurlijk kun je kiezen voor een formaat dat past bij de plek waar jouw kunstwerk komt te hangen. Zo werken we al heel wat jaren en zo hebben er al heel wat kunstwerken hun weg gevonden naar een trotse eigenaar.

Giclee Schilderijen

De schilderijen die wij verzorgen worden via een zeer hoogwaardig proces gedrukt  op canvas. Het heet ook wel een giclee. Het resultaat is door de professionele kunstdruk nauwelijks van het origineel onderscheiden. En ook belangrijk: de schilderijen zijn van een zeer hoge kwaliteit en zullen dus echt jaren mooi blijven.

Een schilderij kiezen

Soms is het best lastig om het juiste schilderij te kiezen. Wil je advies over welk schilderij het beste past? Stuur ons even een mailtje – we denken graag mee! En heb je een schilderij van ons ontvangen en ben je er blij mee? Stuur ons dan even een foto van je inrichting met het schilderij, dat is altijd leuk om terug te zien.

Kies een schilderij en geniet – elke dag opnieuw!