Kunstenaars van Kunst Company

Kunst Company werkt samen met meer dan 70 Nederlandse en internationale kunstenaars. Met zo’n grote diversiteit aan kunstenaars kunnen wij een grote variëteit aan kunstwerken aanbieden, van abstracte schilderijen tot stillevens. Van klassiek tot modern.

We bieden onder meer kunstwerken aan van de volgende kunstenaars:

kunstenaar Pascal Magis

Pascal Magis (1955 – 2011), is een beroemd Frans kunstenaar, die vooral bekend is om zijn abstracte schilderijen met composities waarbij pure kleuren domineren. Rood, blauw en geel mengen samen en springen uit het hart van het canvas, eruit getrokken door ferme penseelstreken van de kunstenaar. Beweging, energieke penseelstreken en een levendig pallet karakteriseren het wereldberoemde werk van Pascal Magis.

kunstenaar Jan Groenhart

Jan Groenhart (1952) is al vanaf jongs af aan gefascineerd door de Hollandse zeegezichten en landschappen. Al vele jaren vangt hij hun specifieke belevenis in zijn schilderijen. Zijn werk leunt primair op lichtwerking en weersinvloeden die zo’n geweldige impact hebben op de landschappen en vergezichten. De prachtige kleuren en eindeloze vergezichten, geven de schilderijen van Groenhart hun magie.

kunstenaar Aniie Manero

Annie Manero (1945) maakt werken die rust ademen. In haar werk wordt een perfecte balans gecreëerd tussen het onderwerp en de achtergrond. Lijnen en kleuren onthullen een structuur, die harmonie geven aan het werk. Simpele dagelijkse gezichten krijgen kleur en leven – en rust.